Тунинг стопове за BMW X5 E70

8.01.2020  |  Авто новини

Имаш BMW X5 E70 произведено в периода от 2007 година до 2010 година, но дизайнът на фабричните стопове те дразни... Защо да се вписваш в тълпата, когато можеш да изпъкнеш? Чудиш се как? Ние от AutoPro ще ти помогнем! Предлагаме ти страхотни, тунинг стопове чрез, които ще смаеш и най-големия хейтър на марката. Без да чакаш 10 дневна доставка, без да плащаш капаро - Купи сега от физическия ни магазин в гр.Пловдив на адрес: ул.Коматевско шосе 27. За по-голямо улеснение ще ти предложим премиум оферта за монтаж в нашия специализиран сервиз!

- Ако живееш далеч от гр.Пловдив, не се притеснявай, можем да ти изпратим стоповете до точен адрес или до офис на Еконт.

Като специалисти в областта на тунинга, ние от AutoPro ТИ препоръчваме 2 специфични модела тунинг стопове за твоето BMW X5 E70;

Всеки модел е с актуална информация отностно състояние, наличност, цена и снимки. Не се притеснявай да ни задаваш въпроси, онлайан в лайв чатът с оператор или просто се обади на телефон: 0700 45 444 *На цената на един градски разговор.
Нашите оператори ще отговорят на въпросите ти с подобрно описание и актуални снимки. Ако желаеш могат да ти изготвят оферта за повече от един продукт, дори ще ти направят допълнителна отстъпка, за това не се чуди и в AutoPro се обади!

Тунинг LED стопове с червена основа за BMW X5 E70 2007-2010.


Моделът се откроява с ярко червения цвят на основата си, която е комбинирана с тъмни линии, подчертаващи спортно-агресивния вид на стоповете. Тунинг стоповете имат одобрение E-mark E6, гарантиращ перфектната изработка с качествени компоненти и най-важното дълъг живот.

Специфичното за този модел тунинг стопове е габаритната светлина. Тя е елегантно оформена с 2 LED линии, сияещи в искрящо червена светлина. Това се дължи на перфектната комбинация от правилно позиционираните диоди с дъгови, рефлекторни тръби, чрез които се оформя балансиран, непрекъснат светлинен лъч.

Поредното предимство при модела, е че не ви е необходимо допълнително програмиране или обучение на управляващия модул за осветление. Необходимо е само да махнете стандартните стопове и да поставите тунинг стоповете или както ние го наричаме "Plug and Play".

Техническа информация:
 - Вид основа: Червена
 - Одобрение: E-mark E6
 - Габаритни светлини: LED
 - Стоп светлини: халогенни крушки
 - Задни светлини: халогенни крушки
 - Мигачи: халогенни крушки
 - Фарове за мъгла: халогенни крушки
 - Вид стопове: LED
 - Тегло (кг): 2.0000
 - Производител: Тайван

 

 

 

Тунинг LED стопове с опушена основа за BMW X5 E70 2007-2010.

 

Най-добро го оставяме за края на новината. Това е най-елегантния и желан модел тунинг стопове предлаган на нашия пазар. Естествено поради високата им цена до скоро модела беше почти недостъпен. Но при нас вие ще го откриете на добра цена и перфектно качество! Моделът е с опушена основа, атрактивен оранжев мигач и LED габарит. Тунинг стоповете разполага със сертификат за качество E-mark E6, подсказващ за перфектна изработка и изключително продължителен живот на отделните компоненти.

След поставянето на тези дяволи твоето X5 вече няма да е същото! Всеки ще се заглежда независимо от това дали е фен на автомобилите или просто случаен минувач. Можеш сам да видиш разликата между стария стандартен стоп и новия тунинг LED вариант в тази снимка:

За поставянето на този модел тунинг стопове не са необходими специални инструменти или допълнително програмиране. Но за да се избегнат бъдещи проблеми, пропоръчаме да изполвате специализирания ни сервиз в гр.Пловдив на адрес: ул.Огнево 7.

Техническа информация:
 - Вид основа: Червена
 - Одобрение: E-mark E6
 - Габаритни светлини: LED
 - Стоп светлини: халогенни крушки
 - Задни светлини: халогенни крушки
 - Мигачи: халогенни крушки
 - Фарове за мъгла: халогенни крушки
 - Вид стопове: LED
 - Тегло (кг): 2.0000
 - Производител: Тайван

 

Към всички новини