Топки за скоростни лостове

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
30
Изглед
Топка за скоростен лост 5 скорости за BMW Топка за скоростен лост 5 скорости за BMW
66,36 лв.
Каталожен номер 25111434495
Топка за скоростен лост 6 скорости за BMW Топка за скоростен лост 6 скорости за BMW
66,36 лв.
Каталожен номер 25117520201
Топка за скоростен лост 6 скорости за BMW Топка за скоростен лост 6 скорости за BMW
149,65 лв.
Каталожен номер 25117566267
Топка за скоростен лост BMW 5 скорости черен Топка за скоростен лост BMW 5 скорости черен

Нормална цена: 64,30 лв.

Промо цена 62,37 лв.

Каталожен номер SK20
Топка за скоростен лост BMW 6 скорости черен Топка за скоростен лост BMW 6 скорости черен

Нормална цена: 64,30 лв.

Промо цена 62,37 лв.

Каталожен номер SK19
Сортирай по Покажи
30
Изглед

Топката на скоростните лостове: оригинален начин да се отличите сред останалите водачи

Какво може да бъде по-красиво от комфорта и усещането за лично Ваша, уникална приставка в ръката Ви по време на каране? Всеки отделен автомобил притежава собствен, уникален характер и за всеки собственик на кола е доста важно да подчертае специфичните черти на този характер с помощта на някои детайли в купето.

Всеки автомобилен водач иска да има на своята скоростна кутия стилен и качествен аксесоар за завършек, тъй като именно той се забелязва на пръв поглед при качване в превозното средство. За радост, в днешно време автопазарът е достатъчно развит и от AutoPro.bg можем да Ви предложим избор сред разлчини видове автоаксесоари, включително на този придаващ особена индивидуалност и лукс автоаксесоар.

Какви топки за скоростни кутии и лостове можете да откриете в каталога ни?

Разбира се, че в зависимост от вида им, ще бъдат различни и механизмите, и начините за превключване. В резултат на това, в каталога на нашия онлайн магазин можете да изберете желания от Вас аксесоар на изключителни цени за:

  • 5-степенна ръчна;
  • 6-степенна ръчна;
  • Автоматична.

Самите аксесоари от този тип могат да бъда класифицирани не само по типа на предавателната кутия, но също така и по материала, използван в направата им: хромирани, карбонови, алуминиеви, кожени, с или без лого (за любителите на лукса) и т.н. Предлаганите артикули в AutoPro.bg са уникални, подходящи точно за Вашия модел автомобил или пък за Вашия стил на интериора в автосалона.

Защо е необходимо да се сменя топката на лостовете?

С течение на времето коженото покритие може да се износи, пластмасата да се повреди, а се случва и самият механизъм да откаже и какво следва да се направи? Да се управлява колата е невъзможно в такава ситуация. Вие най-вероятно сте започнали да търсите откъде да купите нов подобен продукт? В продуктовия ни каталог ще откриете богат избор на качествени продукти на изключителни цени, проверени с времето.

Защо да изберете AutoPro?

  • Оригинален артикул на добри цени ще помогне да достигнете по-голям комфорт при шофиране, ще облекчи управленските функции на водача. Някои модели са с ергономични форми, премахващи стреса върху ръката по време на шофиране;
  • Разнообразие от модели, форми и декоративни решения;
  • Различни материали, използвани от производителите: кожа, различни видове пластмаса и метал.

На страниците на нашия сайт можете да намерите за себе си точният автоаксесоар, точно за Вашият автомобил или стил на салона. Ще направите полезна, атрактивна и изгодна покупка!