Kалъфи за резервни гуми

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
32
Изглед
Предпазни калъфи Unitec за гуми 13'' - 18'' -5%
Предпазни калъфи Unitec за гуми 13'' - 18''

Нормална цена: 39,73 лв.

Промо цена 37,74 лв.

Кат. номер: 75555

Наличен в София, Пловдив и онлайн

Предпазни калъфи за гуми 14'' - 18'' -12%
Предпазни калъфи за гуми 14'' - 18''

Нормална цена: 39,73 лв.

Промо цена 34,96 лв.

Кат. номер: 44130004

Наличен в София, Пловдив и онлайн

Сортирай по Покажи
32
Изглед

Експресна доставка

гарантирано качество

Гарантирано качество

15 дни за връщане на пари

Всеки собственик на автомобил е запознат с проблемите при транспорта на резервните гуми, особено в периода на сезонната им смяна. Тогава често обемът на багажника не позволява поместването на целия комплект, а ако бъде поставен на задните седалки ще бъде напълно изцапан салона и съответно ще се налага задълбочено почистване. За щастие обаче, вече има решение на проблема.

Защо е добре да имаме предпазни калъфи за гумите?

Попадането на пряка слънчева светлина и постоянното излагане на въздушни течения ще им навреди. Най-добре е да се пазят на прохладно, тъмно и сухо място с добра вентилация. Ако помещението се отоплява, то колелата е необходимо да се пазят от източници на топлина. Не трябва да се допуска контакта им с агресивни вещества, като разтворители, горива, смазочни масла и други химикали, а гаранция за целта дават качествените специални предпазни калъфи.

Държането в неблагоприятни условия влошава физическата пригодност и съществено ще намали експлоатационния период. Ако искате да използвате резервните си гуми повече от един сезон, съхранявайте ги в калъфи.

Какво трябва да знаете при избора на калъфи за резервни гуми?

Много авто-любители, в стремежа си да спестят пари, купуват евтини предпазители, смятайки, че така осигуряват надеждна защита, но всъщност се лъжат. Качеството на материала, от който са изработени аксесоарите играе изключително важна роля за крайния ефект от предназначението им.

Ключов фактор в защитата е правилния подбор на размерите. До известна степен и от това зависи надеждното им предпазване. Размерите са в инчове и по време на покупка задължително е да знаете какво точно търсите.

Материята на продукта трябва да е:

  • Пропусклива за да може съхранявания елемент да диша и да не се запарва;
  • Предпазва продукта от влага и неблагоприятни условия;
  • Здрава и надеждна, без да се къса по време на пренасяне;
  • Устойчива на протърквания;
  • Здрав двоен шев.

Защо да изберете AutoPro?

При нас ефективността е на най-високо ниво с продължителна гаранция, кратки срокове за доставка, 15 дни тест-период след покупка и изключително конкурентни цени. Всичко това е възможно, благодарение на огромните ни складови наличности и придобиването на стоките директно от производителите, прескачайки посредниците. Само така качеството остава непокътнато, а цените много ниски. Това е възможно само в интернет магазина AutoPro.bg.

Очаква ви още професионално и индивидуално обслужване с любезни консултанти, много промоционални кампании и перфектно обслужване, така че заповядайте още сега!