Модул за фарове

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
30
Изглед
Зумер Care за забравени светлини -5% Зумер Care за забравени светлини

Нормална цена: 3,99 лв.

Промо цена 3,79 лв.

Кат. номер: 021324

Наличен в Пловдив

Модул Care за фарове -5% Модул Care за фарове

Нормална цена: 13,99 лв.

Промо цена 13,29 лв.

Кат. номер: 021325

Наличен в Пловдив

Модул за автоматично включване на фарове ST2 -8% Модул за автоматично включване на фарове ST2

Нормална цена: 37,15 лв.

Промо цена 34,18 лв.

Кат. номер: rak-st2

Наличен в София, Пловдив

Модул за светлини с опция изпрати ме до вкъщи (Coming Home) Модул за светлини с опция изпрати ме до вкъщи (Coming Home)
38,00 лв.
Кат. номер: hd2

Наличен в София, Пловдив

Универсален модул за дневните светлини фарове Sonar ED015 Универсален модул за дневните светлини фарове Sonar ED015
26,91 лв.
Кат. номер: AKDL01

Доставка до 10 дни

Универсален модул за дневните светлини фарове Sonar ED059 Универсален модул за дневните светлини фарове Sonar ED059
22,60 лв.
Кат. номер: AKDL02

Доставка до 10 дни

Сортирай по Покажи
30
Изглед

Поради наложените преди време правила за каране със светнати фарове през деня, много хора започнаха да търсят решения на проблема, тъй като в бързане сутрин за работа, забравят за тази подробност. Също така, производителите не могат да се похвалят с внедрени в автомобила устройства за автоматичното включване и изключване на дневните светлини, съответно при запалване и изгасване на двигателя. Така, че бяха създадени външни допълнителни блокове за справяне със ситуацията.

Какви модули предлагаме?

В магазина разнообразието е голямо и можем да бъдем полезни в тази посока, тъй като имаме модули, пускащи светлините няколко секунди след активиране на двигателя, имаме и такива, които благодарение на специалния си сензор ще ви предпазят от глоби.

Хубавото на тези джаджи е, че лесно и бързо се монтират и ви спестяват много главоболия. Вече не е необходимо да правите нищо, освен да се качите в колата си и джаджата ще свърши всичко останало. Ако проблемът вече ви е познат, явно е дошло време да го решите, за да си спестите средства от глоби за нарушаване на закона.

Защо са ни необходими?

Всички с автомобили са наясно, че вече е разпоредено и денем и нощем фаровете да са включени, но още по-добре ни е известна ситуацията, когато се качваме да шофираме и забравяме да направим това самостоятелно, което директно ни прави нарушители на пътя.

И тук на помощ ни идват модулите за автоматично запалване на фаровете. Изключително малка и лесна за монтаж джаджа, дори и от неквалифицирано лице.

Но нека разгледаме по-подробно предимствата:

  • Включва се директно към електрическата инсталация на превозното средство, без вероятност да изгори, при несъответствия в напреженията;
  • Висока надеждност на електронната база;
  • Плавно включване, няколко секунди след запалване на двигателя;
  • Съвместимост с всички модели МПС.

Защо да изберем Autopro?

Благодарение на постоянно актуализираните продукти и най-добрите цени, станахме едно от предпочитаните места за пазаруване на автотунинг части. Всеки клиент е добре дошъл. Той ще получи специално отношение от любезните ни консултанти и след анализ на проблема ще получи адекватно решение и то в най-кратки срокове.

С тези предимства не всеки магазин може да се похвали, а множащите се постоянно положителни мнения за нас са знак, че вървим в правилната посока. Предлагаме: 15 дни тестов период и възможност за връщане на закупения продукт, срещу възстановяване на платената сума. Всеки артикул е придружен с гаранция, а ако цената надхвърля 20 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА, така че не му мислете повече, а се свържете с нас още сега.