Модул за фарове

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
30
Изглед
Зумер Care за забравени светлини -5%
Зумер Care за забравени светлини

Нормална цена: 3,99 лв.

Промо цена 3,79 лв.

Кат. номер: 021324

Наличен в София, Пловдив

Модул Care за фарове -5%
Модул Care за фарове

Нормална цена: 13,99 лв.

Промо цена 13,29 лв.

Кат. номер: 021325

Наличен в София

Модул за автоматично включване на фарове ST2 -8%
Модул за автоматично включване на фарове ST2

Нормална цена: 37,15 лв.

Промо цена 34,18 лв.

Кат. номер: rak-st2

Наличен в Пловдив

Модул за светлини с опция изпрати ме до вкъщи (Coming Home)
Модул за светлини с опция изпрати ме до вкъщи (Coming Home)
38,00 лв.
Кат. номер: hd2

Наличен в София, Пловдив

Резервна част за фарове Sonar за дневните светлини ED015
Резервна част за фарове Sonar за дневните светлини ED015
26,91 лв.
Кат. номер: AKDL01

Доставка до 10 дни

Резервна част за фарове Sonar за дневните светлини ED059
Резервна част за фарове Sonar за дневните светлини ED059
22,60 лв.
Кат. номер: AKDL02

Наличен в София

Сортирай по Покажи
30
Изглед

Поради наложените преди време правила за каране със светнати фарове през деня, много хора започнаха да търсят решения на проблема, тъй като в бързане сутрин за работа, забравят за тази подробност. Също така, производителите не могат да се похвалят с внедрени в автомобила устройства за автоматичното включване и изключване на дневните светлини, съответно при запалване и изгасване на двигателя. Така, че бяха създадени външни допълнителни блокове за справяне със ситуацията.

Какви модули предлагаме?

В магазина разнообразието е голямо и можем да бъдем полезни в тази посока, тъй като имаме модули, пускащи светлините няколко секунди след активиране на двигателя, имаме и такива, които благодарение на специалния си сензор ще ви предпазят от глоби.

Хубавото на тези джаджи е, че лесно и бързо се монтират и ви спестяват много главоболия. Вече не е необходимо да правите нищо, освен да се качите в колата си и джаджата ще свърши всичко останало. Ако проблемът вече ви е познат, явно е дошло време да го решите, за да си спестите средства от глоби за нарушаване на закона.

Защо са ни необходими?

Всички с автомобили са наясно, че вече е разпоредено и денем и нощем фаровете да са включени, но още по-добре ни е известна ситуацията, когато се качваме да шофираме и забравяме да направим това самостоятелно, което директно ни прави нарушители на пътя.

И тук на помощ ни идват модулите за автоматично запалване на фаровете. Изключително малка и лесна за монтаж джаджа, дори и от неквалифицирано лице.

Но нека разгледаме по-подробно предимствата:

  • Включва се директно към електрическата инсталация на превозното средство, без вероятност да изгори, при несъответствия в напреженията;
  • Висока надеждност на електронната база;
  • Плавно включване, няколко секунди след запалване на двигателя;
  • Съвместимост с всички модели МПС.

Защо да изберем Autopro?

Благодарение на постоянно актуализираните продукти и най-добрите цени, станахме едно от предпочитаните места за пазаруване на автотунинг части. Всеки клиент е добре дошъл. Той ще получи специално отношение от любезните ни консултанти и след анализ на проблема ще получи адекватно решение и то в най-кратки срокове.

С тези предимства не всеки магазин може да се похвали, а множащите се постоянно положителни мнения за нас са знак, че вървим в правилната посока. Предлагаме: 15 дни тестов период и възможност за връщане на закупения продукт, срещу възстановяване на платената сума. Всеки артикул е придружен с гаранция, а ако цената надхвърля 20 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА, така че не му мислете повече, а се свържете с нас още сега.