НАМАЛЕНИЯТА ЩЕ БЪДАТ АКТИВНИ ОТ 08.12.2023Г. ДО 18.12.2023Г.!

Бутони за автомобилни ключове

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
32
Изглед
Бутони за ключ за BMW
Бутони за ключ за BMW
7,00 лв.
Кат. номер: BT01

Неналичен

Бутони за ключ за Audi -30%
Бутони за ключ за Audi

Нормална цена: 6,50 лв.

Промо цена 4,55 лв.

Кат. номер: BT04

Наличен в София, Пловдив и онлайн

Бутони за ключ за Volkswagen /Seat /Skoda -30%
Бутони за ключ за Volkswagen /Seat /Skoda

Нормална цена: 8,50 лв.

Промо цена 5,95 лв.

Кат. номер: BT02

Наличен в София, Пловдив и онлайн

Бутони за ключ за Volkswagen -30%
Бутони за ключ за Volkswagen

Нормална цена: 8,00 лв.

Промо цена 5,60 лв.

Кат. номер: BT03

Наличен в София, Пловдив и онлайн

Сортирай по Покажи
32
Изглед

Безплатна доставка над 199лв.

гарантирано качество

Гарантирано качество

15 дни за връщане на пари

Понякога възникват ситуации, когато корпусът на автомобилния ключ е цял и работи, но въпреки това е с износени гумени бутони, което прави невъзможно нормалната употреба на устройството. В този случай най-разумния вариант е да се подменят с нови и по-качествени, а тук можем да сме от полза.

Какво трябва да знаем при избора на бутони за ключове?

От изключително важно значение е да се съобразите изцяло с модела на автомобила, гарантирайки си абсолютна съвместимост и 100% функционалност на елементите. Нашият съвет е задължително да правите съпоставка със старите, което допълнително ще гарантира пълна функционалност, без разминавания в отделните детайли. Правейки първоначално визуално сравнение между стария и новия елемент също е стъпка в правилния избор.

Как се монтират?

При всеки ключ за различна марка автомобил, монтирането се извършва по индивидуален начин, но като цяло е необходимо пълното разглобяване на пластмасовия корпус и изваждането на платката с батерията отвътре, за да може да се открие достъпът до бутоните. При Мерцедес дори се сменя цялото тяло.

На BMW 5 например, за тази подмяна е необходимо да се отстрани внимателно малкото капаче за да открие достъпът до двата винта, от където премахвайки едната половина на корпуса се появява платката с батерията. Тя трябва много внимателно да се махне и чак тогава ще можете да извършите замяната. Сглобяването става в обратния ред.

За кои автомобили са подходящи?

Съществува голямо разнообразие и във всеки случай съвместимостта е различна, но се стремим да поддържаме наличности за популярните марки и модели коли, като:

  • Audi;
  • BMW;
  • Mercedes;
  • Volkswagen;
  • Seat;
  • Skoda.

Всичко на атрактивни цени с изгодни условия за пазаруване. Горещо препоръчваме с поръчката предварително да се консултирате с операторите ни за потвърждение на съвместимостта с модела на колата, за да се избегнат недоразумения.

Защо AutoPro.bg?

Защото ние предлагаме абсолютно нови, неупотребявани продукти с гарантирано 100% качество на уникално ниски цени с възможност за подмяна или връщане на покупката, срещу възстановяване на платената от вас сума. Също така, на ваше разположение са професионални консултанти, които ще Ви обърнат индивидуално внимание и ще се отнесат към проблема с необходимата сериозност.

Все пак сме от над 10 години на пазара и за времето напълно успяхме да се утвърдим, като надежден партньор на много фенове на авто-тунинга, така че не се колебайте, а ни посетете още сега.