Бутони за автомобилни ключове

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
32
Изглед
Бутони за ключ за Volkswagen /Seat /Skoda -30%
Бутони за ключ за Volkswagen /Seat /Skoda

Нормална цена: 8,50 лв.

Промо цена 5,95 лв.

Кат. номер: BT02

Наличен в София, Пловдив и онлайн

Бутони за ключ за Volkswagen -30%
Бутони за ключ за Volkswagen

Нормална цена: 8,00 лв.

Промо цена 5,60 лв.

Кат. номер: BT03

Наличен в София, Пловдив и онлайн

Бутони за ключ за BMW
Бутони за ключ за BMW
7,00 лв.
Кат. номер: BT01

Неналичен

Бутони за ключ за Audi -30%
Бутони за ключ за Audi

Нормална цена: 6,50 лв.

Промо цена 4,55 лв.

Кат. номер: BT04

Наличен в София, Пловдив и онлайн

Сортирай по Покажи
32
Изглед

Безплатна доставка над 199лв.

гарантирано качество

Гарантирано качество

15 дни за връщане на пари

Понякога възникват ситуации, когато корпусът на автомобилния ключ е цял и работи, но въпреки това е с износени гумени бутони, което прави невъзможно нормалната употреба на устройството. В този случай най-разумния вариант е да се подменят с нови и по-качествени, а тук можем да сме от полза.

Какво трябва да знаем при избора на бутони за ключове?

От изключително важно значение е да се съобразите изцяло с модела на автомобила, гарантирайки си абсолютна съвместимост и 100% функционалност на елементите. Нашият съвет е задължително да правите съпоставка със старите, което допълнително ще гарантира пълна функционалност, без разминавания в отделните детайли. Правейки първоначално визуално сравнение между стария и новия елемент също е стъпка в правилния избор.

Как се монтират?

При всеки ключ за различна марка автомобил, монтирането се извършва по индивидуален начин, но като цяло е необходимо пълното разглобяване на пластмасовия корпус и изваждането на платката с батерията отвътре, за да може да се открие достъпът до бутоните. При Мерцедес дори се сменя цялото тяло.

На BMW 5 например, за тази подмяна е необходимо да се отстрани внимателно малкото капаче за да открие достъпът до двата винта, от където премахвайки едната половина на корпуса се появява платката с батерията. Тя трябва много внимателно да се махне и чак тогава ще можете да извършите замяната. Сглобяването става в обратния ред.

За кои автомобили са подходящи?

Съществува голямо разнообразие и във всеки случай съвместимостта е различна, но се стремим да поддържаме наличности за популярните марки и модели коли, като:

  • Audi;
  • BMW;
  • Mercedes;
  • Volkswagen;
  • Seat;
  • Skoda.

Всичко на атрактивни цени с изгодни условия за пазаруване. Горещо препоръчваме с поръчката предварително да се консултирате с операторите ни за потвърждение на съвместимостта с модела на колата, за да се избегнат недоразумения.

Защо AutoPro.bg?

Защото ние предлагаме абсолютно нови, неупотребявани продукти с гарантирано 100% качество на уникално ниски цени с възможност за подмяна или връщане на покупката, срещу възстановяване на платената от вас сума. Също така, на ваше разположение са професионални консултанти, които ще Ви обърнат индивидуално внимание и ще се отнесат към проблема с необходимата сериозност.

Все пак сме от над 10 години на пазара и за времето напълно успяхме да се утвърдим, като надежден партньор на много фенове на авто-тунинга, така че не се колебайте, а ни посетете още сега.