Ароматизатори

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
30
Изглед
1 2 3 4 5
Ароматизатор Areon Pearls с аромат на ванилия Ароматизатор Areon Pearls с аромат на ванилия
2,70 лв.
Каталожен номер 3800034967471
Ароматизатор Areon Pearls с аромат на върба Ароматизатор Areon Pearls с аромат на върба
2,70 лв.
Каталожен номер 3800034967518
Ароматизатор Areon Pearls с аромат на дъвка Ароматизатор Areon Pearls с аромат на дъвка
2,70 лв.
Каталожен номер 3800034967488
Ароматизатор Areon тип Fresco с аромат на voyage Ароматизатор Areon тип Fresco с аромат на voyage
1,90 лв.
Каталожен номер FRESCO09
Ароматизатор Areon тип Fresco с аромат на бор Ароматизатор Areon тип Fresco с аромат на бор
1,90 лв.
Каталожен номер FRESCO17
Сортирай по Покажи
30
Изглед
1 2 3 4 5

Вторият дом за много от шофьорите е автомобила, а за някои дори и първия. Собствениците на коли прекарват много време в тях - пътуват до офиса, слушат музика, почиват. Особено подходяща е фразата втори дом за дълги пътувания, когато се появява умората и случаите на преспивания в превозното средство. Тогава е хубаво да се погрижим за приятния аромат в купето.

Какви видове ароматизатори за кола може да откриете в онлайн магазина на AutoPro?

Гамата ни е доста обширна и можем да отговорим с качествен продукт, дори и на най-взискателните потребители. Имаме освежители с ванилия, върба, дъвка, цитрусови плодове и какви ли още не. Всички с дълготрайни ухания и компактни дизайни за по-голяма дискретност.

Предимно преобладават освежителите на Areon Fresco, Pearls, Click, Ambi pur car и др. Предлагаме и дълготрайни гелове за неутрализация на цигарения дим също с разнообразие от всевъзможни ухания и парфюмни нотки за по-голям комфорт и уют в превозното средство.

Всичко е с гарантирано качество и дълготрайно действие на уникално ниски цени с кратки срокове за доставка.

Как да изберете подходящия аромат за вашия автомобил?

Важно е по време на избора да се водите не само от дълготрайността, но и от самото действие. Не би следвало например да използвате в колата ухания на билки, които успокояват, поради съществуващия риск от пътнотранспортни произшествия. Стандартната цитрусова нотка е добро решение, което освен, че освежава добре, но и елиминира неприятните миризми.

При избора се водете предимно от следните параметри:

 • Знайте подходящата миризма.
  -Съставете списък на основните любими миризми;
 • Дълготрайност.
  -Времето, през което ще трае ефекта;
 • Цени.
  -Те при нас са изключително ниски и по джоба на всеки;
 • Производител! 
  -Желателно е да е от Европа или Америка, тъй като съотношението стойност-качество в тези случаи е по-добро, отколкото при китайските и корейските.

Защо да пазарувате от AutoPro?

Защото поддържаме складовите наличности директно от самите производители, предлагайки атрактивни цени, без жертва в качеството на продукта. През определени периоди провеждаме и промо-кампании и тогава пазаруването става още по-изгодно.

Добавяйки към по-горното и 15 дни тест период, гаранционното обслужване на артикулите и професионалното обслужване от страна на квалифицираните ни консултанти, можем да кажем, че сме един надежден партньор за феновете на авто-тунинга и за хората, интересуващи ги как изглежда любимото возило. Ако и вие сте със същите интереси, заповядайте в някои от физическите ни магазини или поръчайте директно през сайта от тук.