НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Филтрирай от тук

За Ваше улеснение предлагаме следните начини на плащане:

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

При получаване на поръчан продукт/и заплащате дължимата сума на куриера от ЕКОНТ.

ПЛАЩАНЕ С КАРТА

Плащане с банкова карта кредитна/дебитна (поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro,  Master Card, Visa Electron, Visa Classic). При избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на Borica, за да финализирате транзакцията. След постъпване на плащането в нашата система започва обработката на вашата поръчка. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера. Плащането с карта отнема до 3 работни дни за  получаване на парите от наша страна, т.е. докато не се види плащането от нас, не можем да Ви изпратим желания от Вас продукт.

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ 

При този метод на плащане е необходимо да изпратите дължимата сума на изписаната по-долу банкова сметка: 

        Получател: Аутопро.бг ЕООД   
        Банка: Уникредит Булбанк
        IBAN: BG94UNCR70001522748998
        BIC: UNCRBGSF


ОНЛАЙН ПОКУПКА НА ИЗПЛАЩАНЕ С БНП Париба Лични Финаси

Всеки ползвател, който желае да закупи чрез онлайн магазина стока/и на изплащане следва да кандидатства пред БНП Париба Лични Финаси за отпускане на кредит. Право да кандидатства за отпускане на кредит има само ползвател, чиято конкретна онлайн поръчка е с обща онлайн цена (без цената на доставка), равна или по голяма от 150 ( сто и петдесет) лева, независимо от броя и единичната онлайн продажна цена на стоките включени в поръчката.
Кандидатстването се извършва: единствено онлайн, когато се избира метод на плащане, също така можете да използвате бутона купи на изплащане,след което се следва предвидената процедура.
Конкретните условия, за кандидатстване и отпускане на кредит се определят от БНП Париба Лични Финаси, съобразно кредитна й политика.