Тунинг огледала

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
30
Изглед
Сортирай по Покажи
30
Изглед

AutoPro.bg предлага възможност всеки собственик на автомобил да замени оригиналните фабрични странични огледала на колата си с високотехнологични тунинг модели, представени в широка продуктова гама. Такава промяна е изключително функционален и допълнителен аргумент в полза на повишаване нивото на безопасност при шофиране.

Правилно конфигурирано, то ще осигури максимална видимост и ще сведе до минимум вероятността от възникване на извънредна ситуация. Съвременните спортни тунинг огледала за коли, които се предлагат в магазина на AutoPro.bg на конкурентни цени (описание и снимки ще откриете в каталога), ще направят шофирането възможно най-безопасно и комфортно. Ще допринесат за изключителен и атрактивен външен вид.

Тук са представени спортни варианти, които благодарение на качествената изработка и висока функционалност (сгъваеми), позволяват висока видимост. Карат водача да се чувства уверен и по-спокоен по време на извършването на различни маневри.

Какво трябва да се знае при избора?

Съществуват различни по вид и функционалност модели, които трябва да съобразите с индивидуалните си нужди и желания:

  • Избор според функциите: много съвременни модели са електрически регулируеми, други механични, някои са статични или сгъваеми. Предлагат се и такива с подгряване, които можете да откриете на отлични цени със снимки и описание в онлайн магазина ни.
  • Избор в зависимост от ръста и други физиологични особености на всеки шофьор, може да се коригира позицията по най-добрия и удобен начин.
  • Избор в зависимост от материала – предлагат се хромирани или от висококачествена ABS пластмаса и алуминий, които се вписват перфектно в екстериора на Вашия автомобил.
  • За собствениците на превозни средства, които пътуват редовно, независимо от метеорологичните условия, ще бъдат изключително полезни комплектите, които са оборудвани с функцията за подгряване. Така няма да се разсейвате с почистване от лед, влага, сняг или да се тревожите в случай на запотяване и влошаване на видимостта. Отопляемата огледална повърхност с лекота ще реши едновременно тези проблеми и ще направи шофирането максимално удобно.

За подобряване на безопасността на превозното средство помагат много и варианти, оборудвани с допълнително осветление. При паркиране в условия на лоша осветеност или при пълна тъмнина, маневрата ще е възможна много по-лесно: светлинният поток ясно ще покаже на шофьора очертанията на колата и позиционирането му по отношение на близките препятствия.

Допълнителни съвети и консултации, както и снимки и описание, можете да получите по всяко време от нашите консултанти по телефон или директно в сайта.

Поръчайте тунинг огледала от AutoPro.bg на перфектни цени – най-доброто предложение за всеки собственик на автомобил! Те ще Ви зарадват с функционалност и значително повишено качество на видимостта!