Спортни педали

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
30
Изглед
Педал BMW тип почиващ крак сив мат E46/Е90 Педал BMW тип почиващ крак сив мат E46/Е90
41,65 лв.
Каталожен номер PDL47
Педал BMW тип почиващ крак сив мат E70/E71 Педал BMW тип почиващ крак сив мат E70/E71
41,65 лв.
Каталожен номер PDL50
Покритие за спирачен педал за Mercedes Покритие за спирачен педал за Mercedes
10,50 лв.
Каталожен номер v30-7598
Спортни педали за автоматична скоростна кутия за AUDI Спортни педали за автоматична скоростна кутия за AUDI

Нормална цена: 89,25 лв.

Промо цена 62,47 лв.

Каталожен номер PDL41
Спортни педали за ръчна скоростна кутия за Аudi, VW, Seat, Skoda Спортни педали за ръчна скоростна кутия за Аudi, VW, Seat, Skoda

Нормална цена: 31,15 лв.

Промо цена 21,80 лв.

Каталожен номер PDL42
Сортирай по Покажи
30
Изглед

В AutoPro.bg знаем, че всеки собственик на автомобил се грижи за индивидуалността, както на външния, така и на вътрешния вид на своя "железен приятел". За него всеки отделен елемент на интериора и екстериора трябва да отговаря на определен стил. А това означава, че водач, който избира да постави светещи лайсни или определен оригинален цвят на тапицерията на седалките, ще обърне внимание и на останалите детайли в салона.

Например, на спортните педали в колата. Макар на тях да не се обръща силно внимание при пръв поглед, несъмнено много добре изглежда и придава личен почерк, когато се види, че те също са подбрани в унисон с основните части на дизайна.

Защо да смените педалите на автомобила си?

Естествено, че за да си осигурите индивидуалност и собствен почерк, изборът на автоаксесоари е също част от индивидуалния интериор и едно луксозно удоволствие. Защо да го направите, въпреки високите цени на някои от тези продукти? Закупуването от AutoPro.bg и инсталирането във Вашата кола на подобен продукт ще даде следните предимства:

  • възможност за избор на стил, съответстващ на общата атмосфера на вътрешния дизайн на колата – например, спортен;
  • много по-добро сцепление на стъпалото, отколкото това е възможно при използване на обикновен подобен аксесоар;
  • лесно почистване от замърсявания и кал – достатъчно е само да свалите аксесоара и да го измиете, без дори да го докосвате като по този начин може да се удължи живота му.

Как да изберете подходящите за Вас?

  • Според материала на изработка - биват алуминиеви, гумени, пластмасови или съчетание на тези материали. Цените за тях са приблизително едни и същи, но алуминиевите са много по-здрави, качествени и износоустойчиви. Гумените елементи по тях дават по-добро ниво на сцепление с крака, което е много важно, например, при натискане на газта.
  • Според стила и типа – спрортен, класически, тип почиващ крак, комплекти и т.н.
  • Според вида скоростна кутия – за ръчна или автоматична;

  •  

    Според марката

Закупуване на аксесоари от AutoPro.bg

В нашия сайт можете да направите покупка на спортни педали за декорация и луксозен интериор в автомобила! Ще намерите ексклузивни цени на оригинални маркови части, спестявайки си пари и ще получите възможност за избор сред много широка продуктова гама, способна да задоволи и най-взискателните шофьори. При нас можете да откриете качествени авточасти с бърза доставка, лесно пасване и безпроблемен монтаж.