Стелките на autopro.bg са представени в <span>stelkite.com</span>
Стелките на autopro.bg са представени в stelkite.com Пазарувайте с Вашия профил в stelkite.com КЪМ САЙТА

Стелки за автомобили

Автомобилни стелки – чистота и комфорт при пътуване!

Автомобилните стелки отдавна вече са станали атрибут на комфорт в колата, без тях е трудно да си представим модерното превозно средство. Този аксесоар изпълнява множество функции: предотвратява попадането на влага в купето, което намалява вероятността от появата на корозия, подът по-малко се замърсява и по-лесно се почиства. Освен това, автомобилните стелки в известна степен допринасят за намаляване на шума в купето, благодарение на което пътуването е по-малко изморително и създават усещане за ред и уют.

При нас можете да изберете и закупите стелки за автомобил по Ваш вкус и предпочитания!

Специализиран онлайн магазин Stelkite.com разполага с наличност от продукти на световни производители като Petex, Rezaw-Plast, Frogum, Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen – със заслужена репутация и най-високи оценки сред шофьорите. Гъвкавата ни политика на ценообразуване и постоянни оферти позволяват избор не само на достъпен, но и съответстващ на желанията вариант за всеки клиент.


Предлаганите от нас продукти:

  •  Защитават подовото покритие и багажника на автомобила от прах и мръсотия.
  •  Естетични са, приятни за окото и в различни цветови решения.
  •  Устойчиви са на износване.
  •  Нямат неприятна миризма.

 

В онлайн магазин Stelkite.com лесно можете да намерите мокетени, гумени и стелки за багажник, както с класически, универсален, така и със специфичен дизайн за различните марки – Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Dodge, Ford, Honda, Kia, Lada, Mazda, Mercedes, NIssan, Opel, Porsche, Seat, Subaru, Volvo, Volkswagen.
Удобният избор и търсене по марка ще Ви помогнат правилно да се ориентирате и изберете точния продукт за Вашата кола. Опитали сме се компетентно и разбираемо да покажем всички предимства на нашите продукти, за да можете да направите своя избор за покупка сред разнообразието от стелки.

Удобен начин за плащане, удобен избор, удобна доставка – всичко това само при нас. При нужда ще Ви помогнем с избора и винаги сме отворени за общуване с Вас.
Успешни покупки!