Разпънки за макферсони

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
30
Изглед
Разпънка за макферсоните за Audi A3 1.8T Разпънка за макферсоните за Audi A3 1.8T
95,00 лв.
Каталожен номер 21015
Разпънка за макферсоните за Opel Vectra B Разпънка за макферсоните за Opel Vectra B
95,00 лв.
Каталожен номер 21032
Разпънка за макферсоните за VW Golf III Разпънка за макферсоните за VW Golf III
95,00 лв.
Каталожен номер 21002
Сортирай по Покажи
30
Изглед

Неразделна част от автомобила е предното окачване макферсон. Той представлява съвкупност от възли, правещи възможна еластичната връзка между колелата и каросерията. Основното предназначение на окачването макферсън – да намалява излишното динамично натоварване с опорна конструкция, като колелата на колата и да я преразпределя върху всички водещи елементи на корпуса. В резултат на това, карането по неравен път става много по-удобно за водача и по-малко опасно за превозното средство.

Какво представляват разпънките за макферсони?

Устройството на окачването в сравнение с някои други типове е доста просто. Основният елемент представлява амортизационна стойка, в повечето случаи монтираща се заедно с еластичния прожинен елемент. Конструкцията се прикрепва към купето на автомобила с помощта на въртящия се шарнир. Благодарение на прожинната система тази стойка играе ролята на амортисьор. В редки случаи пружината и стойката се монтират отделно.

Разпънките (наричани още Strut Brace) всъщност служат за подсилване на тази система и поемат част от натоварването, което пък прави колата по-устойчива при завои и намаляват усукването на купето в натоварени ситуации на пътя, като неравности и шофиране по “черни” трасета.

Ако искате да подобрите устойчивостта на любимото возило по време на шофиране и в завоите, настоящите решения могат да помогнат за постигането на целта.

Какви са видовете разпънки?

Видовете варират според различните модели и марки превозни средства и при избора уточняването на подобна информация е много важно. Видовете се делят и според монтажа - в предната или задната част, отгоре или отдолу на системата.

Защо да пазарувате от AutoPro?

При нас продуктите са изработени от висококачествени материали и с гаранция за качество на достъпни цени, което малко магазини в страната могат да предложат. Избирайки нас да подобрите любимия автомобил, ще получите:

  • Професионално и вежливо отношение;
  • Квалифицирани консултанти, които ще ви окажат съдействия за правилния избор и ще ви помогнат в работата с платформата;
  • 15 дни тест период от датата на получаване на продукта за да тествате покупката и да я върнете срещу връщане на дадената сума или подмяна с друга;
  • Бързи доставки, защото поддържаме голяма складова наличност и не очакваме компонентите да пристигнат от друго място.

Ако искате да усетите атмосферата на живо, посетете и някой от физическите магазини на AutoPro и със сигурност ще се върнете отново!