ТУНИНГ ПЕТЪК В AUTOPRO

14.11.2017  |  Премиера

GOтови ли сте за екстремно ниски цени в AutoPro? 

В периода от 24 Ноември до 26 Ноември в онлайн магазините AutoPro.bg, Stelkite.com и Vetrobranite.com ще се проведе промоционална кампания "ТУНИНГ ПЕТЪК". Всички продкути ще бъдат намалени до 80%!

Пълна революция в Петъчното пазаруване на 24-ти Ноември, без изкуствено завишени цени, с напълно реални отстъпки, за истинските шопинг фенове! Можете да прочетете допълнителна информация в края на новината.

Препоръчваме ви да започнете пазаруването, след като изберете марка, модел и година на производство на вашия автомобил:

Намаление на всички продукти в категория "Интериор" до 20%: 

Намаление на всички продукти в категория "Екстериор" до 30%:

Намаление на всички продукти в категория "Аксесоари" до 70%:

Намаление на всички продукти в категория "Авто осветление" до 80%:

Намаление на всички продукти в категория "Консумативи" до 50%: 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОМОЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ:

Поради голямото натоварване на куриерските компании в периода от 24 Ноември до 28 Ноември, Ви предупреждаваме, че има вероятност пратките и поръчките ви, да бъдат с удължен срок за доставка. Всеки наш клиент в профила си (само за регистрирани потребители) ще получи номер на товарителница, чрез него ще можете да проследите пратката си. Извиняваме за евентуалното забавяне, ще се постараем всеки да получи желания продукт на съответно посочената дата. Ако нямате регистрация в нашия сайт можете да си направите от ТУК.

!!!Промоционалната цена на даден продукт се счита САМО до изчерпването на наличните количества в периода от 24 Ноември до 26 Ноември!!!

Към всички новини