ТОП ОФЕРТА ЗА ЦЯЛ ПАКЕТ F30

6.09.2018  |  Премиера

Скучният външен вид на вашия автомобил, може бързо да бъде преобразен в тунинг. Тунинг пакетите, които предлагаме са произведени от висококачествена и еластична ABS пластмаса. Всеки един елемент от пакета е грижливо обработен, за да се избегнат неприятни остри ръбове, по този начин се постига перфектният елемент за пасването на 100%.

 

В тази новина ще Ви опишем подробно най-новата ни мега оферта за М пакет!

Стандартната версия на BMW серия 3 F30 е считана за доста скучна. Е, ние имаме решение на този проблем! Перфектно пасващ М пакет! Както всички знаем, един пакет включва различни компоненти, като брони, прагове и т.н.

Нека започнем с предната броня. Тя е проектирана, за да може вашия любим, но скучен автомобил да придобие спортен и агресивен вид (както си му е реда, казват хората). Предната М броня за F30 е елегантна и изчистена, подчертана с първичните за всеки спортен автомобил, линии с допълнителни отвори за подобряване, на аеродинамиката и охлаждане на спирачните апарати. Бронята е изработена от еластична, удароустойчива, висококачествена ABS пластмаса. Всеки ъгъл и отвор на бронята са грижливо обработени, за да се избегнат неприятни остри ръбове, по този начин се постига перфектният елемент за пасването на 100%.

Продължаваме с един не толкова забележим, но важен елемент от пакета - М праговете. Тунинг праговете допълват агресивния вид на вашият тунинг проект, свързвайки спортната линия между предната и задната броня, без да бъдат пречка, при слизането Ви от автомобила. Те са изработени от еластична и устойчива ABS пластмаса. M праговете са специално проектирани, така, че когато свалите вашите фабрични прагове лесно и бързо да ги поставите.

Преди големия финал и завършека на съдържанието в тунинг пакета, желаем да Ви запознаем с един от най-заглежданите елементи в автомобила (след двигателя де) - задната M броня. Това не е просто поредната тунинг броня, която само ще претрупа, вече оформения спортен характер на вашето BMW. Тя е елегантно изчистена, с агресивни линии и изтънчен дифузьор с единичен отвор за двоен накрайник. Тя е произведена от най-висококачествената ABS пластмаса. - Ммм... задната броня е прекрасния завършек на вашия тунинг проект, а и е последния елемент в М пакета за BMW Серия 3 F30, който желаем да ви предложим на нова, много по-ниска цена.

Лесно можете да откриете пакета в сайта ни, въвеждайки кода на пакета в търсачката намираща се точно под логото "AutoPro" - код.: BDKTW14

Този невероятен и перфектно пасващ М пакет, може да бъде ваш само за:

Към всички новини