Полските ветробрани HEKO са вече тук!

1.06.2017  |  Премиера

Полската компания Heko е специализиран производител висококачествени ветробрани. Благодарение на перфектното им пасване и актуален дизайн, те са едни от най-търсените продукти на съвременния пазар на автоаксесоари. Марката Heko е едноличен лидер с огромния си асортимент от ветробрани за почти всички познати модели автомобили и камиони. Компанията произвежда своите стоки на базата на внедрената система за управление на качеството ISO 9001: 2008

 Всеки комплект съдържа 

 подробни инструкции
 за лесен и бърз монтаж

 Произвеждат се във вариант

 комплект предни и комплект
 предни и задни ветробрани

 Най-висок стандарт за качество

 сертифициран по ISO 9001: 2008

В съвременния свят на автомобилните аксесоари, верен помощник на водача и пътниците по време на движение са именно ветробраните. Компанията Heko се е наложила в нашата страна като една от най-известните марки на ветробрани предлани някога. Фирмата произвежда ветробрани за над 2000 модела автомобили, което говори само положително за марката. За цвят на ветробраните си компанията е избрала класически тъмно опушен цвят, подчертаващ елегантността на аеродинамичния дизайн.

Можете да разгледате целия ни каталог, тук. Горещо ви препоръчваме да пробвате филтрите марка модел година намиращи се точно под главния банер в сайтът ни. С бързи 3 клика ще можете да откриете ветробрани за вашият автомобил.

Ако имате въпроси или неоткривате желаните от вас ветробрани, можете да се свържите с нашите любезни оператори на телефон: 0700 45 444 *На цената на един градски разговор.

Към всички новини