НОВА СЕРИЯ КРУШКИ OSRAM

12.05.2021

Здравейте, скъпи приятели!
Имаме страхотна новина за вас, потребителите на халогенни крушки! В тази новина ще Ви запознаем с новата перла в короната на легендарния производител на автомобилно осветление, Osram. Това е новата серия халогенни крушки NIGHT BREAKER® 200

Ние, AutoPro, като дългогодишен представител на марката Osram за България, специално за вас сме направили невъзможното, за да имате Вие възможността да се възползвате от тази нова и невероятна серия халогенни крушки.

NIGHT BREAKER® 200 се предлага във варианти H4 и H7 в картонена кутия и дуо-бокс.

Новата серия халогенни крушки е с до 200% повече яркост и е най-ярката халогенна крушка на Osram. С повече светлина виждате по-далеч и така можете да реагирате по-рано при евентуална опасност. Поставянето на този модел крушки значително ще подобри видимостта Ви независимо от метеорологичните условия. 

С дългогодишния си опит в сферата на производството, компанията Osram винаги успява да задоволи нуждите на своите потребители с гарантирано високо качество и достъпни цени.

До 200% повече яркост!

За постигането на такава мощност, инжинерите на Osram използват най-иновативните технологии на съвременния свят, постигайки нови висини в света на светлинната индустрия.

До 150 метра дължина на светлинния сноп!

Специалните материали използвани за направата на крушките значително подобряват дължината на светлинния лъч.

Хромирана огледална "шапка"!

Това е възродена и значително подобрена технология, която има за цел да предаде по-концентрирана и по-голяма сила на излъчваната светлина.

До 20% по-бяла светлина!

Знаци, предмети и опасности могат да бъдат разпознати по-рано.

 

Към всички новини