Рекламна агенция Медия Дизайн

4.09.2020  |  Полезна информация

Останахме приятно изненадани от работата на рекламна агенция Медия Дизайн. Независимо дали става дума за табели или брандиране на обекта ни в София и Пловдив, брандирането на автомобилите на фирмата, обемните букви за логото на Autopro. Дизайнерите в Медия Дизайн свършиха работата си с професионализъм от високо ниво и креативност, за представянето на Autopro, пред нашите посетители или клиенти. Те успяха да направят нашите автомобили лесно разпознаваеми сред всички коли на пътищата. Лого дизайнът ни пък се откроява от останалите на пазара, клиентите го запомнят бързо и успява да привлече доста погледи. Красивата и изтънчена визия на лого дизайна ни вдъхновява да бъдем безупречни в работата си, за да може частите за вашият автомобил и екип от професионалисти, да отговорят и помогнат във вашия избор за дадена част или въпрос. Точно това искахме да покажем с логото, визията и разпознаваемостта на бранда ни. Рекламна агенция Медия Дизайн успя да отговори на всяко наше изискване и да ни представи по начин, които наистина отразява нашите ценности и желания на пазара за части на автомобили.

За пример, опаковката ни за автомобилен тунинг на ринговете за таблото, успява да представи продукта ни на световен пазар в стилен, модерен и елегантен дизайн. Тя също е изработена от рекламна агенция Медия Дизайн. Само с поглед, клиента може да добие представа за какъв продукт става дума и ако се интересува може да научи повече информация за него, в този случай за автомобилният тунинг. Луксозният вид на хартиената опаковка успява да ни представи в светлината, която искаме и която представляваме. Няма как да сме по-доволни, щом от опаковката клиента успява да добие представа за качествено произведен продукт за автомобила му.

Логото на магазина ни в Пловдив, също е проектирано, брандирано и изработено от рекламна агенция Медия Дизайн. То е стилно, светещо и може да се забележи от километри разстояние. Независимо дали е ден или нощ. Отделно около целият ни магазин има монтиран светещ червен LED кант, който допълнително успява да ни открои от останалите обекти около нас. Впечатлени сме от методиката на свършената работа, изпълнението в срок и отдадеността на дизайнерите за качествено завършените проекти.

Към всички новини