Карта Tuning.bg за отстъпка на гориво от бензиностанции ЕКО

2.06.2017  |  Полезна информация

Здравейте, маниаци! 

Нека ви зададем един въпрос. Искате ли да получите отстъпка, когато зареждате гориво за вашия автомобил и то повече от веднъж? Ние можем да ви помогнем с това начинание. Как ли? Много лесно! Необходимо е само да направите поръчка на продукт/и със стойност равна или по-висока от 50 лева. Сега сигурно отново се питате как? Отново е лесно! С 3 прости стъпки, които ще ви опишем в края на новината, вие ще можете да добавите картата за отстъпка "Tuning.bg" в кошницата си.

Сега идва другия въпрос. Какво получавам с тази карта?
С тази специална карта, ти получаваш 7ст. отстъпка на литър гориво (бензин и дизел) и 2ст. на литър пропан бутан във всички бензиностанции на ЕКО в страната. На това се казва добра оферта - взимаш си желания или желаните продукти, получаваш картата и спестяваш при всяко зареждане на гориво, и то всеки път когато зареждаш. Освен това с безплатната карта "Tuning.bg" ще получиш и БЕЗПЛАТНА доставка със "СПИДИ" за поръчката си.

Вероятно имате още един въпрос, дали картата е подарък само при онлайн поръчка? Разбира се...че Не! Ще получите безплатна карта "Tuning.bg" при пазаруване от физическият ни магазин в гр.Пловдив и дори при ремонт в нашия Автосервиз AutoPro, като отново стойността на продажбата или ремонта трябва да бъдат равни или по-високи от 50 лева.

Това не е всичко! За още по-голямо удобство ще можете да добавите картата като подарък и в сайтовете www.Stelkite.com и www.Vetrobranite.com, като условията са абсолютно същите (поръчка на продукт/и със стойност равна или по-висока от 50 лева.) .

Ако не сме отговорили на всички въпроси, можете да се свържете с нашите любезни оператори на телефон: 0700 45 444 *На цената на един градски разговор.

Бързо, лесно, удобно и сигурно пазаруване онлайн само в www.AutoPro.bg,  www.Stelkite.com и www.Vetrobranite.com

 

Важно! Срокът на кампанията "Вземи безплатна карта Tuning.bg" e до изчерпване на наличния брой карти. Какво чакаш още?

 

Инструкции как да получите карта Tuning.bg за отстъпка на гориво от бензиностанции ЕКО:

Стъпка 1:
- Добавете продукт/и със стойност равна или по-висока от 100 лева във вашата кошница.

Стъпка 2:
- След добавянето на продукта/ите в кошницата, ще Ви се отключи меню, чрез което ще може да добавите картата Tuning.bg като подарък към Вашата поръчка. За целта използвайте бутона "ДОБАВИ КАТО ПОДАРЪК".

Стъпка 3:
- След успешно добавяне на картата е необходимо да завършите поръчката, като попълните необходимите за това полета.

Инструкции за ползване на карти “TUNING.BG”

  • Картата ви предоставя отстъпка от -7ст/литър за гориво и -2ст/литър за пропан бутан във всички бензиностанции на ЕКО в страната през 365 дни в годината. 
  • Карта “TUNING.BG” е корпоративна карта за отстъпки, а не безкасово разплащателно средство.
  • Картите“TUNING.BG” са програмирани да дават отстъпка в момента на зареждане.
  • При проблем с интернет или устройство или др. техн проблем , ако не се начисли отстъпка или не се прочете карта, помолете касиера да се обади на съответният картов представител.
  • С карта “TUNING.BG” не се издава фактура на обекта.
  • С карта“TUNING.BG” не се издава фактура на друга фирма.
  • След зареждане с карта “TUNING.BG” клиента получава единствено фискален бон.
  • Картите“TUNING.BG” не могат да се комбинират с други карти за отстъпки /ЕКОНОМИ, SDI и др/.
  • Пазете картата от механични повреди ( надраскване на магнитния слой, прегъване или деформация)
  • Не излагайте картата на влиянието на високи температури (пряка слънчева светлина) или силни електромагнитни полета. Записът на магнитния слой може да се повреди.
  • Не оставяйте Картата в неохраняван автомобил, както и на каквото и да е друго място, където се създава опасност за злоупотреба с нея.
  • Валидността на картата е до Декември 2022 година с възможност за удължаване.

Към всички новини