Подаръци за онлайн поръчка над 100 лева

3.08.2016  |  Премиера

Грабни уникален подарък при онлайн поръчка - тениска или шапка 'AutoPro'!

Само сега за всяка ОНЛАЙН поръчка над 100 лв. вие можете да си изберете уникален БЕЗПЛАТЕН подарък, тениска или шапка с логото на 'AutoPro'.

Общи условия за получаване и използване на подаръци с лого 'AutoPro':

  1. За да отключите опцията за избиране на подарък е необходимо да направите ОНЛАЙН поръчка със стойност над 100 лв.
  2. Вие ще получите избраният от вас подарък заедно с продуктът или продуктите, поръчан/и ОНЛАЙН.
  3. В момента, като подаръци могат да се предложат следните продукти; Тениска с размер S/M/L/XL/XXL и шапка. Подаръците разполагат с логото на 'AutoPro'.
  4. Ще можете да избирате и получавате подаръци до изчерпване на количествата.

*AutoPro запазва правото си да променя тези условия!

Как става магията?
- Много лесно! С 3 прости стъпки вие ще получите уникален подарък с логото на 'AutoPro'.

Стъпка 1:
Добавяне на продукти в пазарната количка. (за да отключите подаръците е необходимо общата стойност на добавените продукти в пазарната кошница да бъде над 100 лв.) .

Стъпка 2: 
След като сте добавили продукт/и със обща стойност над 100 лв. е необходимо да влезнете в пазарната Ви количка или просто натиснете бутона 'Завърши поръчката' ще ви се визуализира лента от, която можете да си изберете подарък. Избирането става като натиснете бутона 'Добави като подарък'.

Стъпка 3:
След добавяне на желаният от вас подарък с бутона 'Добави като подарък', избраният подарък ще се появи при добавеният вече в пазарната количка продукт. Така след завършване на поръчката вие ще получите с закупеният продукт, напълно БЕЗПЛАТЕН подарък. Честито!

 

Ако имате въпроси или затруднения не се притеснявайте да се свържете с нашите любезни оператори на телефон: 0 700 45 444 *На цената на един градски разговор.

Към всички новини