Интериорни декоративни лайсни

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
30
Изглед
Интериорни декоративни лайсни за прагове R-line за VW Touareg след 2010 година 4 броя -8% Интериорни декоративни лайсни за прагове R-line за VW Touareg след 2010 година 4 броя

Нормална цена: 138,00 лв.

Промо цена 126,96 лв.

Кат. номер: 34586577

В наличност

Сортирай по Покажи
30
Изглед

Съществуват редица аксесоари, които придават на Вашия автомобил значителна елегантност, комфорт, качество и се явяват завършващия щрих към неговия образ. Допълненията, които отделят колата Ви от безброй подобни серийни изделия. Едни от тези елементи в салона са стилни интериорни декоративни лайсни. Тунингованите с тези допълнителни детайли превозни средства привличат вниманието и говорят за своя собственик като за личност, неравнодушна към детайлите и държаща на своя уникален стил и индивидуалност. Добавят усещане за лукс в интериора, създават подходяща атмосфера, придават спортен и атрактивен вид.

Защо са нужни интериорни декоративни лайсни?

За да Ви служи достатъчно дълго автомобила, можете да закупите за него много и различни по функционалност аксесоари. Това са всякакви видове стелки, ветробрани, калобрани, тасове, дефлектори и т.н., които можете да купите на изключителни цени и в интернет магазина на AutoPro.bg. И, разбира се, интериорни декоративни лайсни.

От какво могат да защитават пода на Вашата кола?

  • На първо място – от обувките на пътниците, драскащи метала, което води до появата на корозия по праговете.
  • Привидно една малка драскотина не е проблем. Заслужава ли си да се тревожите за такива дреболии? В AutoPro.bg смятаме, че дори малко нараняване провокира появата на ръжда, която от своя страна в кратък срок се разпространява по целия праг. А кола с корозиращи прагове се нуждае от незабавен ремонт. А чрез поставяне на този не само красив продукт, Вие получавате отлична защита!

Особености

При всичките си защитни свойства, тези елементи са способни да бъдат не само функционални, но и доста добре се вписват в общия дизайн на превозното средство. Те допълват тунинга, който сега не само ще бъде защитен от надрасквания, но ще изглежда стилно и доста модерно. Чудесно допълнение към тези елементи са подсветките в някои модели, придаващи допълнителна атмосфера при отваряне на вратите. Особено добре се вписва този продукт при спортен стил и търсещите атрактивност водачи.

Закупуване от магазина на AutoPro.bg – ексклузивни цени

Можете да закупите тези качествени аксесоари в нашия магазин само с един клик на мишката. Доставката е бърза и коректна, а нашите консултанти са винаги на разположение при нужда от съвет и допълнителна информация. Монтажът е лесен, изработката изключително качествена и с перфектно пасване на детайла.

Всеки автомобил се нуждае от грижа. Погрижете се за Вашият навреме на отлични цени!