Спортно окачване

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
32
Изглед
Сортирай по Покажи
32
Изглед

Експресна доставка

гарантирано качество

Гарантирано качество

15 дни за връщане на пари

Страната ни не се слави с хубавите си пътища и магистрали, а за да стане по-стабилна колата на пътя трябва да се използва спортно окачване, правещо я по-ниска от обикновено, но по-устойчива на завои. Това може да се окаже и проблем в по-големите неравности. Нека все пак да видим какви са предимствата и видовете.

Защо да сложим спортно окачване на колата

Представлява свързващото звено, обединяващо носещата конструкция и колелата, или мостовете. Една от основните задачи е правилното разпределение на всички натоварвания върху носещата конструкция. Това ще Ви позволи значително да удължите експлоатационния срок на автомобила, да подобрите аеродинамичните характеристики, устойчивостта по време на движение с висока скорост и завиване.

Последните поколения съчетават в себе си отлични технически характеристики, издръжливост и надеждност. Достатъчно е да се отбележи, че след монтажа, веднага ще забележите голямо подобрение на поведението на превозното средство на пътя, особено в острите завои, което ще предотврати и евентуално преобръщане на автомобила при резки маневри.

Качественото изпълнение трябва да е достатъчно меко за да предотвратява всякакви удари по ограничителите на хода, дори и в движение по лоши трасета. Подобно съчетание от гъвкавост и еластичност позволява да се отървете от резки наклони при извършване на маневри, накланяния на автомобила, спирайки, бързо поемане на всички колебания.

Видовете спортни окачвания

Според начина на шофиране, конструктивните особености се различават и се делят на следните видове:

  • За дрифт. Този механизъм е съобразен с всички необходими изисквания за здравина, надеждност и регулиране. Издържа на значителни натоварвания, възникващи по време на странично завъртане;
  • Рали върху чакъл и асфалт. Има еднотръбна структура от обърнат тип. Дължината на пружината заедно с големия ход позволяват да избегнете удари на скокове и каране по неравности с по-високи скорости;
  • Кръгови състезания. Еднотръбно изпълнение, характеризиращо се с широки възможности за настройка на височината и увеличен диаметър на амортисьора.

Защо да се доверите на AutoPro?

Защото качеството е гарантирано, а цените най-достъпните. Ние поддържаме и собствени складови наличности, позволяващи ни да ви изпратим поръчаното веднага, след обработка на заявката, което значително намалява времето за доставка.

Наред с по-горното, имате на разположение професионални консултанти, за да ви съдействат в правилния избор, съобразен с конкретния случай. Също така получавате 15 дни тест период за да изпробвате новата покупка и ако не ви харесва да я върнете или подмените с друга. Очакваме Ви!