Разпънки за макферсони

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
32
Изглед
Разпънка за макферсоните за Audi A3 1.6/1.9 TDI 66KW
Разпънка за макферсоните за Audi A3 1.6/1.9 TDI 66KW
95,00 лв.
Кат. номер: 21016

Неналичен

Сортирай по Покажи
32
Изглед

Безплатна доставка над 99лв.

гарантирано качество

Гарантирано качество

15 дни за връщане на пари

Неразделна част от автомобила е предното окачване макферсон. Той представлява съвкупност от възли, правещи възможна еластичната връзка между колелата и каросерията. Основното предназначение на окачването макферсън – да намалява излишното динамично натоварване с опорна конструкция, като колелата на колата и да я преразпределя върху всички водещи елементи на корпуса. В резултат на това, карането по неравен път става много по-удобно за водача и по-малко опасно за превозното средство.

Какво представляват разпънките за макферсони?

Устройството на окачването в сравнение с някои други типове е доста просто. Основният елемент представлява амортизационна стойка, в повечето случаи монтираща се заедно с еластичния прожинен елемент. Конструкцията се прикрепва към купето на автомобила с помощта на въртящия се шарнир. Благодарение на прожинната система тази стойка играе ролята на амортисьор. В редки случаи пружината и стойката се монтират отделно.

Разпънките (наричани още Strut Brace) всъщност служат за подсилване на тази система и поемат част от натоварването, което пък прави колата по-устойчива при завои и намаляват усукването на купето в натоварени ситуации на пътя, като неравности и шофиране по “черни” трасета.

Ако искате да подобрите устойчивостта на любимото возило по време на шофиране и в завоите, настоящите решения могат да помогнат за постигането на целта.

Какви са видовете разпънки?

Видовете варират според различните модели и марки превозни средства и при избора уточняването на подобна информация е много важно. Видовете се делят и според монтажа - в предната или задната част, отгоре или отдолу на системата.

Защо да пазарувате от AutoPro?

При нас продуктите са изработени от висококачествени материали и с гаранция за качество на достъпни цени, което малко магазини в страната могат да предложат. Избирайки нас да подобрите любимия автомобил, ще получите:

  • Професионално и вежливо отношение;
  • Квалифицирани консултанти, които ще ви окажат съдействия за правилния избор и ще ви помогнат в работата с платформата;
  • 15 дни тест период от датата на получаване на продукта за да тествате покупката и да я върнете срещу връщане на дадената сума или подмяна с друга;
  • Бързи доставки, защото поддържаме голяма складова наличност и не очакваме компонентите да пристигнат от друго място.

Ако искате да усетите атмосферата на живо, посетете и някой от физическите магазини на AutoPro и със сигурност ще се върнете отново!