Халогенни лампи за фабрични ангелски очи

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
30
Изглед
Сортирай по Покажи
30
Изглед

Много години автомобилите по цял свят разполагаха с лампи с нажежаема жичка, но прогресът в технологиите и науката е в пика си и вече от доста години, като заместител се използват халогенните варианти и актуалните към момента “ангелски очи”, които принципно са запазена марка на BMW. Те и обикновените осветителни тела се различават по много параметри, но основните са, че първите са доста по-икономични и възпроизвеждат доста по-ярка светлина от вторите. От друга страна първите са и по дълготрайни от вторите, но колкото и продължителен да е експлоатационният им период, все някога идва моментът, в който трябва да се сменят и тогава идва проблема с избора на подходящите модели, особено ако са с фабрични ангелски очи.

Как да изберем халогенна лампа за ангелски очи?

От целия набор от уреди, осветлението трябва да се избере така, че то да подхожда най-добре на условията за работа на колата и личните предпочитания на водача. Изборът в много отношения влияе и върху безопасността на движението, зависещо от осветеността на пътя. Автомобилните халогени могат значително да подобрят видимостта на пътя, позволяващо да се избегне евентуално ПТП.

При подбора на осветително тяло, важен елемент е отделяната по време на работа му температура, тъй като именно от нея зависи качеството на осветеността. Например стоките с повишено светлинно излъчване имат стандартна мощност, позволяваща на фара да не прегрява.

Значение при избора има и:

  • Типа на цокъла;
  • Цветовата температура;
  • Производителя.

Има ли специфики при различните видове?

Сред многообразието от различни подобни изделия се открояват няколко вида, най-често използващи се. Това са например продуктите с увеличена яркост. Тези уреди се характеризират с повишен светлинен поток, покриващ целия спектър на пътя.

Устройствата с визуален комфорт. Те се отличават с увеличената си цветова температура. Подбирайки оптималният до естествения дневен показател, може значително да се намали натоварването върху очите на водача.

С повишена мощност. Основно на пазара се предлагат 12 волтови модели, чиято мощност е в пределите 5-60W. Някои производители обаче предлагат и 130W-ви модели.

Защо да изберем Autopro?

През годините на съществуването си, в интернет-магазина Autopro.bg значително бе оптимизиран процеса по обслужването на клиентите, чрез въвеждането на предимства, като условия за безплатна и изключително кратки срокове за доставка, 15 дни тест период след покупката с възможност за подмяна или връщане на закупения продукт, срещу възстановяване на платената сума, професионален екип от експерти консултанти, гаранция за всяка стока и най-важното - ниски цени. Ако тези предимства Ви устройват, можете да се свържете с нас дори още сега и с радост ще ви обърнем внимание.