Лого проектори

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
32
Изглед
Стоп за мъгла тип лазер -50%
Стоп за мъгла тип лазер

Нормална цена: 9,00 лв.

Промо цена 4,50 лв.

Кат. номер: LAZ01

Наличен в Пловдив и онлайн

Сортирай по Покажи
32
Изглед

Безплатна доставка над 149лв.

гарантирано качество

Гарантирано качество

15 дни за връщане на пари

Искате ли автомобилът Ви да е по-забележим и да привлича повече погледите? Искате ли да добавите във външния вид на любимата си машина много интересни и необичайни нюанси, съответстващи на духа на времето и определената мода? Искате ли да подобрите имиджа на колата си с нова оригинална новост? Специалните лого проектори, инсталиращи се на вратите ще дадат желания облик, добавяйки наистина уникални и забележителни черти.

Какво представляват лого проекторите?

Това са малки допълнителни компоненти, вграждащи се в долната част на вратите, прожектиращи логото на колата ви при отваряне. Възпроизвежданото изображение лесно се подменя и можете да си купите друго, което да поставите. Тези джаджи са изключително миниатюрни невидими за околните, но ефектът, който създават със сигурност привлича погледите и може да се каже, че е оригинална идея за придаване на индивидуалност.

Особеното тук е, че излъчваното изображение ще се визуализира еднакво добре, без значение повърхността - асфалт, земя, сняг, трева. От друга страна, употребата на тези джаджи има и доза полезност, тъй като след изгасване на светлините на автомобила, те ще осветят мястото където ще стъпите, излизайки от колата.

Има ли особености при различните модели?

По начина на инсталиране, проекторите се предлагат в две основни разновидности:

  • Горни - устройството се фиксира със специално лепило към основата;
  • Вградени – поставя се в обшивката на вратата в долния ъгъл.

Препоръчително е да закупите модел, съвместим с марката на автомобила Ви, за да сте сигурни, че ще пасне. От друга страна това ще Ви спести главоболия при монтажа и крайният резултат ще е наистина задоволителен. Най-вероятно е излишно, но ще припомним, че е от изключителна важност да пазите устройството от намокряне или попадане на влага в него.

Защо да изберем Autopro?

Ако качеството е на първо място за вас, то попаднали сте на правилното място, защото в Autopro.bg всичко предлагано е с гарантирано качество на най-ниски цени. Поддържаме невероятно голяма и разнообразна складова наличност и за това сроковете ни за доставка са сред най-кратките, а цените са толкова ниски, защото прескачаме посредниците и придобиваме стоките директно от производителите.

Наред с по-горното, избирайки нас, като партньор в тунинговането на возилото, ще получите насреща си квалифициран персонал, който ще ви обърне специално внимание, условия за безплатна доставка и възможност за тест-период на покупката и ако трябва да я замените или върнете с възстановяване на заплатената от вас сума. Не му мислете повече, а се свържете още сега и няма да съжалявате.