Лого проектори

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
30
Изглед
Лого проектoр  за директно вграждане за Citroen C4/C5/Berlingo -80%
Лого проектoр за директно вграждане за Citroen C4/C5/Berlingo

Нормална цена: 59,00 лв.

Промо цена 11,80 лв.

Кат. номер: 955392

Наличен в София, Пловдив

Лого проектoр  за директно вграждане за Porsche Cayenne 2002-2006 -80%
Лого проектoр за директно вграждане за Porsche Cayenne 2002-2006

Нормална цена: 59,00 лв.

Промо цена 11,80 лв.

Кат. номер: 955417

Неналичен

Лого проектoр за Lexus -80%
Лого проектoр за Lexus

Нормална цена: 22,00 лв.

Промо цена 4,40 лв.

Кат. номер: 955399

Наличен в София

Лого проектoр за Mini Cooper -80%
Лого проектoр за Mini Cooper

Нормална цена: 22,00 лв.

Промо цена 4,40 лв.

Кат. номер: 955412

Наличен в София

Лого проектoр за Porsche -80%
Лого проектoр за Porsche

Нормална цена: 22,00 лв.

Промо цена 4,40 лв.

Кат. номер: 955396

Наличен в София, Пловдив

Стоп за мъгла тип лазер
Стоп за мъгла тип лазер
28,00 лв.
Кат. номер: LAZ01

Наличен в Пловдив

Сортирай по Покажи
30
Изглед

Искате ли автомобилът Ви да е по-забележим и да привлича повече погледите? Искате ли да добавите във външния вид на любимата си машина много интересни и необичайни нюанси, съответстващи на духа на времето и определената мода? Искате ли да подобрите имиджа на колата си с нова оригинална новост? Специалните лого проектори, инсталиращи се на вратите ще дадат желания облик, добавяйки наистина уникални и забележителни черти.

Какво представляват лого проекторите?

Това са малки допълнителни компоненти, вграждащи се в долната част на вратите, прожектиращи логото на колата ви при отваряне. Възпроизвежданото изображение лесно се подменя и можете да си купите друго, което да поставите. Тези джаджи са изключително миниатюрни невидими за околните, но ефектът, който създават със сигурност привлича погледите и може да се каже, че е оригинална идея за придаване на индивидуалност.

Особеното тук е, че излъчваното изображение ще се визуализира еднакво добре, без значение повърхността - асфалт, земя, сняг, трева. От друга страна, употребата на тези джаджи има и доза полезност, тъй като след изгасване на светлините на автомобила, те ще осветят мястото където ще стъпите, излизайки от колата.

Има ли особености при различните модели?

По начина на инсталиране, проекторите се предлагат в две основни разновидности:

  • Горни - устройството се фиксира със специално лепило към основата;
  • Вградени – поставя се в обшивката на вратата в долния ъгъл.

Препоръчително е да закупите модел, съвместим с марката на автомобила Ви, за да сте сигурни, че ще пасне. От друга страна това ще Ви спести главоболия при монтажа и крайният резултат ще е наистина задоволителен. Най-вероятно е излишно, но ще припомним, че е от изключителна важност да пазите устройството от намокряне или попадане на влага в него.

Защо да изберем Autopro?

Ако качеството е на първо място за вас, то попаднали сте на правилното място, защото в Autopro.bg всичко предлагано е с гарантирано качество на най-ниски цени. Поддържаме невероятно голяма и разнообразна складова наличност и за това сроковете ни за доставка са сред най-кратките, а цените са толкова ниски, защото прескачаме посредниците и придобиваме стоките директно от производителите.

Наред с по-горното, избирайки нас, като партньор в тунинговането на возилото, ще получите насреща си квалифициран персонал, който ще ви обърне специално внимание, условия за безплатна доставка и възможност за тест-период на покупката и ако трябва да я замените или върнете с възстановяване на заплатената от вас сума. Не му мислете повече, а се свържете още сега и няма да съжалявате.