Светлоотразителни жилетки

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
30
Изглед
Сортирай по Покажи
30
Изглед

В много страни шофьорите е задължително да имат в комплектното оборудване на автомобила светлоотразителни жилетки. Това е обичайно работно облекло, основната цел на което е да направи човека забележим отдалеч. Яркото елече трябва да се носи по време на ремонтни дейности в условия, пречещи на добрата видимост, като през нощта например, ако се появи нужда да се излезе от колата.

Защо е нужно да имате светлоотразителна жилетка в колата си?

По пътищата, автомобилите се движат с голяма скорост, така че бързото и внезапно спиране е невъзможно. Всяко препятствие на пътя е необходимо да се види отдалеч и всъщност всеки шофьор и пътен работник трябва да се грижи за собствената си сигурност. Забележимата тъкан с отразителните ивици ще осигури добра видимост през нощта и при мъгла.

Добре е в избора на жилетка, да се вземат малко по-големи размери, за да може да се облича върху всички връхни дрехи, особено ако се наложи да я слагаме през зимата, когато облеклото е по-дебело. Обикновено за закопчаването й се използват лесно залепващи/отлепващи се лепенки, за бързо обличане и събличане. Наличието на такова елече е допълнителен плюс по време на проверки.

Какви размери се предлагат при нас?

В магазина на AutoPro.bg ще откриете голямо разнообразие от размери, подходящи както за по-едри хора, така и за по-слаби. Нашите авто-екипи са с различна устойчивост на износване, гарантирано дълго запазване на цвета и яркостта на светлоотразителните ленти.

Принципно подбора на големината не е толкова прецизен, защото елечето се използва само по време на неочаквани автомобилни аварии на пътя, не налагащи толкова да се вглеждаме в този детайл. Все пак ако искате да поръчате подходяща за вас големина е достатъчно да знаете каква е гръдната ви обиколка и да сферите с данните в сайта.

Какви цветове предлагаме?

Наред с разнообразието от мерки има избор и на цветови варианти, които всъщност не са много, тъй като просто не се произвеждат всякакви цветове, а само най-забележимите при осветяване, а именно:

  • жълто;
  • зелено;
  • оранжево;
  • червено.

Защо да отдадете предпочитание на AutoPro?

Вече над 10 години на отрасловия пазар успяхме да се наложим, като надежден ритейлър, на който се доверяват стотици потребители всеки ден. Това бе постигнато, благодарение на ефективната ценова политика и изгодни условия за пазаруване, а именно 15 дни тест-период на продукта, гаранция за качество, атрактивни ценови предложения и кратки срокове за доставка. Доверете ни се и няма да съжалявате. Очакваме те още сега!