Рингове за табло

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
30
Изглед
1 2
Рингове за табло autopro за Audi 80 1991-1994 Рингове за табло autopro за Audi 80 1991-1994
33,60 лв.
Каталожен номер 1900
Рингове за табло autopro за Opel Corsa B 1993-2000 Рингове за табло autopro за Opel Corsa B 1993-2000
33,60 лв.
Каталожен номер 1919
Рингове за табло autopro за Peugeot 206 1998-2007 Рингове за табло autopro за Peugeot 206 1998-2007
33,60 лв.
Каталожен номер 1935
Сортирай по Покажи
30
Изглед
1 2

Преобразуването на таблото на автомобила е възможно с помощта на пластмасови рингове, които действат, като своеобразен ореол на измервателните уреди. Това допълнение ще придаде на колата уникалност и неповторим чар. Поставянето на пръстените няма да отнеме много време и усилия. Необходимо е само внимателно да се отдели защитното стъкло и чак тогава да се поставят изделията.

Какво представляват ринговете за табло?

Специално изготвените за определения модел автомобил хромирани рингове са предназначени за поставяне около измервателните уреди на таблото, придавайки цялостна индивидуалност и съвременен вид на предната вътрешна част на автомобила. Те са изработени от висококачествена АВS пластмаса, но да споделим, че това е изключително гъвкав и здрав материал.

Чрез използването на тези допълнения ще придадете на предната кормилна част по-завършен и изящен вид, което е още една крачка към подновяване на целия салон. Също така, те подчертават кръглите форми на уредите и ги разграничават от общия фон, правейки ги по-видими и отличаващи се, благодарение на отражателния лъскав хромиран ефект.

Как се монтират?

Монтажът на тези аксесоари не изисква големи усилия и време (около 15-30 мин.). Като за начало е необходимо да се разглоби предната част на панела, да се отстранят елементите и чак след това да се поставят пръстените.

Всичко трябва да се извършва много бавно и прецизно, за да не се нарани панела и той да запази първоначалния си вид. Ако изпитвате затруднения с напасването на елемента, може да се приложи и загряване със сешоар, което ще го размекне и по-лесно ще можете да извършите поставянето в съответния отвор.

Какво ще откриете в магазина на AutoPro?

Разполагаме с гама от хромирани детайли, съвместими с известните марки коли и техните модели:

  • Mercedes;
  • Audi;
  • Opel;
  • Peugeot;
  • Volkswagen.

Всички продукти са с висококачествена изработка и почти няма вероятност да липсва съвместимост с конкретния модел.

Защо да изберете AutoPro?

На първо място, интернет-магазинът AutoPro.bg успя да се наложи сред лидерите в бранша, поради високото качество на предлаганите стоки, индивидуалният подход към всеки клиент и конкурентната ценова политика.

На второ място, при нас пазаруването е абсолютно сигурно, тъй като всеки клиент има възможност за тест период след покупка, възможност за връщане на изделието срещу възстановяване на платената сума и продължително гаранционно обслужване, така че не му мислете повече, а се свържете с нас още сега.