Рингове за табло

Филтрирай от тук
Сортирай по Покажи
30
Изглед
1 2
Рингове за табло autopro за Audi 80 1991-1994, цвят хром Рингове за табло autopro за Audi 80 1991-1994, цвят хром
33,60 лв.
Кат. номер: 1900

Неналичен

Рингове за табло autopro за Opel Corsa B 1993-2000, цвят хром Рингове за табло autopro за Opel Corsa B 1993-2000, цвят хром
33,60 лв.
Кат. номер: 1919

В наличност

Рингове за табло autopro за Peugeot 206 1998-2007, цвят хром Рингове за табло autopro за Peugeot 206 1998-2007, цвят хром
33,60 лв.
Кат. номер: 1935

В наличност

Сортирай по Покажи
30
Изглед
1 2

Преобразуването на таблото на автомобила е възможно с помощта на пластмасови рингове, които действат, като своеобразен ореол на измервателните уреди. Това допълнение ще придаде на колата уникалност и неповторим чар. Поставянето на рингове за табло не отнема много време и усилия. Необходимо е само внимателно да отделите защитното стъкло преди да ги сложите.

Рингове за табло – какво представляват?

Специално изготвените за определения модел автомобил хромирани рингове за табло са предназначени за поставяне около измервателните уреди. Те придават индивидуалност и съвременен вид на предната вътрешна част на автомобила. Изработени са от висококачествена АВS пластмаса – гъвкав и здрав материал.

С рингове за табло придадвате на предната кормилна част по-завършен и изящен вид, което е още една крачка към подновяване на целия салон. Също така, те подчертават кръглите форми на уредите и ги разграничават от общия фон, правят ги по-видими, благодарение на отражателния лъскав хромиран ефект.

Как се монтират рингове за табло?

Монтажът им не изисква големи усилия и време (около 15-30 мин.). Като за начало е необходимо да се разглоби предната част на панела, да се отстранят елементите и след това да се поставят пръстените.

Всичко трябва да се извършва бавно и прецизно, за да не се нарани панела и той да запази първоначалния си вид. Ако изпитвате затруднения с напасването на елемента, загрейте го със сешоар. Той се размеква леко и влиза по-лесно.

Какво ще откриете в магазина на AutoPro?

Разполагаме с гама от хромирани рингове за табло, съвместими с известните марки коли и техните модели:

  • Mercedes;
  • Audi;
  • Opel;
  • Peugeot;
  • Volkswagen.

Всички рингове за табло са с висококачествена изработка и почти няма вероятност да липсва съвместимост с конкретния модел.

Защо да изберете рингове за табло от AutoPro.bg?

Онлайн магазинт AutoPro.bg успя да се наложи сред лидерите в бранша, поради високото качество на предлаганите стоки, индивидуалният подход към всеки клиент и конкурентната ценова политика.

При нас всеки клиент има възможност за тест период след покупка, възможност за връщане на изделието срещу възстановяване на платената сума и продължително гаранционно обслужване, така че не му мислете повече, поръчайте вашите  рингове за табло.