• 0889 99 96 99
 • autopro.bg
 • 0893 22 33 44
 • sales@autopro.bg
 • 0877 16 71 71
 • Вашият автомобил е:
 • КАРБОНОВО ФОЛИО

  Предназначени за:

  Карбоново фолио 50 х 50 см Maxplus

  Карбоново фолио 50 х 50 см Maxplus Каталожен номер: 1700

  Висококачествено триизмерно релефно карбоново фолио - MaxPlus с размер 50см х 50см (0.25 кв.м), изработено от истински карбонови нишки. Релефът на фолиото позволява светлината да се отразява, точко както при истинските карбонови елементи и създава визуален ефект като на "сух карбон". Винилът може да бъде инсталиран върху най-различни видове повърхности, независимо от кривините. Това означава, че фолиото намира много приложения - от облепването на капака на автомобила Ви или интериорните елементи, до задната част на лаптопа или мобилния телефон. Максималната широчина на фолиото е 1.55 м. Това улеснява изключително много облепването на по-големи повърхности като преден капак, таван, заден капак...

  Карбоново фолио 50 х 100 см Maxplus

  Карбоново фолио 50 х 100 см Maxplus Каталожен номер: 1701

  Висококачествено триизмерно релефно карбоново фолио - MaxPlus с размер 50см х 100см (0.50 кв.м), изработено от истински карбонови нишки. Релефът на фолиото позволява светлината да се отразява, точко както при истинските карбонови елементи и създава визуален ефект като на "сух карбон". Винилът може да бъде инсталиран върху най-различни видове повърхности, независимо от кривините. Това означава, че фолиото намира много приложения - от облепването на капака на автомобила Ви или интериорните елементи, до задната част на лаптопа или мобилния телефон.

  Карбоново фолио 100 х 100 см Maxplus

  Карбоново фолио 100 х 100 см Maxplus Каталожен номер: 1702

  Висококачествено триизмерно релефно карбоново фолио - MaxPlus с размер 100см х 100см (1.00 кв.м), изработено от истински карбонови нишки. Релефът на фолиото позволява светлината да се отразява, точко както при истинските карбонови елементи и създава визуален ефект като на "сух карбон". Винилът може да бъде инсталиран върху най-различни видове повърхности, независимо от кривините. Това означава, че фолиото намира много приложения - от облепването на капака на автомобила Ви или интериорните елементи, до задната част на лаптопа или мобилния телефон.

  Карбоново фолио 100 х 155 см Maxplus

  Карбоново фолио 100 х 155 см Maxplus Каталожен номер: 1703

  Висококачествено триизмерно релефно карбоново фолио - MaxPlus с размер 100см х 155см (1.55 кв.м), изработено от истински карбонови нишки. Релефът на фолиото позволява светлината да се отразява, точко както при истинските карбонови елементи и създава визуален ефект като на "сух карбон". Винилът може да бъде инсталиран върху най-различни видове повърхности, независимо от кривините. Това означава, че фолиото намира много приложения - от облепването на капака на автомобила Ви или интериорните елементи, до задната част на лаптопа или мобилния телефон.

  Карбоново фолио 150 х 155 см Maxplus

  Карбоново фолио 150 х 155 см Maxplus

  Висококачествено триизмерно релефно карбоново фолио - MaxPlus с размер 150см х 155см (2.32кв.м), изработено от истински карбонови нишки. Релефът на фолиото позволява светлината да се отразява, точко както при истинските карбонови елементи и създава визуален ефект като на "сух карбон". Винилът може да бъде инсталиран върху най-различни видове повърхности, независимо от кривините. Това означава, че фолиото намира много приложения - от облепването на капака на автомобила Ви или интериорните елементи, до задната част на лаптопа или мобилния телефон.

  Карбоново фолио 200 х 155 см Maxplus

  Карбоново фолио 200 х 155 см Maxplus Каталожен номер: 1705

  Висококачествено триизмерно релефно карбоново фолио - MaxPlus с размер 200см х 155см (3.10 кв.м), изработено от истински карбонови нишки. Релефът на фолиото позволява светлината да се отразява, точко както при истинските карбонови елементи и създава визуален ефект като на "сух карбон". Винилът може да бъде инсталиран върху най-различни видове повърхности, независимо от кривините. Това означава, че фолиото намира много приложения - от облепването на капака на автомобила Ви или интериорните елементи, до задната част на лаптопа или мобилния телефон.

  123.69лв
  Виж още Купи

  Карбоново фолио 500 х 155 см Maxplus

  Карбоново фолио 500 х 155 см Maxplus Каталожен номер: 1706

  Висококачествено триизмерно релефно карбоново фолио - MaxPlus с размер 500см х 155см (7.75 кв.м), изработено от истински карбонови нишки. Релефът на фолиото позволява светлината да се отразява, точко както при истинските карбонови елементи и създава визуален ефект като на "сух карбон". Винилът може да бъде инсталиран върху най-различни видове повърхности, независимо от кривините. Това означава, че фолиото намира много приложения - от облепването на капака на автомобила Ви или интериорните елементи, до задната част на лаптопа или мобилния телефон.

  309.23лв
  Виж още Купи

  В категория 3D Карбоново фолио ще откриете многообразие от видове карбоново фолио, с което можете да облепите всякакви елементи и части на вашия автомобил. Най-често този материал се използва за облепване на капака на колата, вратите, таблото или различните интериорни елементи в купето. Самото фолио е изработено от истински карбонови нишки и придава ефекта "сух карбон". Освен това, това триизмерно рефлексно фолио отразява светлината, което допълнително създава приятен за окото ефект. Самият начин за поставяне е изключително лесен и не се влияе от кривините на повърхността, на която се поставя. Друга честа употреба на този вид карбон е при облепването на капаците на лаптопи и мобилни телефони. Една от основните функции на този артикул е да предпазва от надрасквания и повреди. Този тип фолио е изключително полезно и се ползва доста често в ежедневието. Разнообразието включва различна цветова гама: черен, сребрист и бял карбон. Размерите също варират: 50см х 50см, 50см х 100см, 100см х 100см, 100см х 155см, 150см х 155см и 200см х 155см. Сами трябва да прецените кой тип и размер карбоново фолио ще ви бъде най-полезен. А ако ви е трудно да прецените сами, нашите служители ще ви помогнат! Качеството на вида, който ви предлагаме е наистина отлично, а освен това цените са много ниски. Само сега моделите се предлагат и на промоционална цена с намаление. Доверете се на наистина добрите и качествени артикули само в Autopro.bg! Уникални цени и неустоими предложения можете да намерите само на нашия сайт! Не се колебайте, а поръчайте още сега! С няколко кликвания желания артикул вече е поел към вас! Доставката е безплатна при стойност на покупките от 100 лв. Ние мислим за вас и се стараем да задоволим всичките ви желания, дори и на най-взискателните клиенти! Станете част от нашите редовни и лоялни клиенти и се насладете на най-качествените продукти на пазара!

  Имате запитване?

  За контакти